RO Hacked

Registrul atacurilor cibernetice din România.

Despre noi

RO Hacked este registrul de atacuri cibernetice realizate asupra site-urilor ce își desfășoară activitatea în România. Monitorizând principalele agregatoare de atacuri cibernetice, dar având și posibilitatea de a primi rapoarte din partea vizitatorilor site-ului, putem să oferim informații în timp real cu privire la atacurile cibernetice ce vizează serverele și site-urile din România.

Realizând o imagine de ansamblu atât asupra securității spațiului cibernetic românesc din prisma atacurilor realizate cât și a serverelor compromise sau targetate, RO Hacked dorește să ajute utilizatorii obișnuiți să înțeleagă că orice site poate deveni o țintă, indiferent de marimea sau importanța acestuia.

Care este stadiul proiectului?

Proiectul este în stadiul Beta de dezvoltare. Acest status înseamnă că există riscul ca serviciul să devină indisponibil sau să ofere rezultate incomplete. Proiectul este încă în dezvoltare asa ca in timp vor apărea facilități și statistici noi. Ca să putem realiza aceste statistici, în momentul în care identificați o eroare sau un comportament anormal, vă rugăm să ne anunțați pe pagina de contact.

Cine sunt autorii RO Hacked?

RO Hacked este conceput, dezvoltat și întreținut de BIT SENTINEL, o companie de securitate cibernetică din România.

Cine este responsabil pentru informațiile publicate pe site-ul RO Hacked?

Toate informațiile accesibile pe site-ul RO Hacked sunt colectate fie din surse publice, fie reprezintă notificări din partea vizitatorilor noștri. RO Hacked nu este responsabil pentru nici una dintre infracțiunile informatice asupra sistemelor informatice publicate pe site și nu este implicat direct sau indirect în acestea. De asemenea, există riscul ca unele capturi de ecran să aibă materiale cu un conținut având caracter ofensiv. RO Hacked nu este responsabil de producerea acestora sau de distribuirea acestora într-o manieră ilegală.

Dacă ești administratorul unui site ce a fost publicat pe RO Hacked, trebuie să ai în vedere faptul că RO Hacked nu are nici o legătură cu atacul în sine, este doar un registru în care sunt menționate toate aceste detalii de ordin public. Ro Hacked își rezervă dreptul de a refuza ștergerea rezultatelor arhivei pentru că misiunea acestui website este să păstreze un istoric al activităților ce țin de securitatea cibernetică din România iar eliminarea rezultatelor micșorează șansele ca utilizatorii din România să conștientizeze adevărata amploare a atacurilor cibernetice.

RO Hacked nu este responsabil de folosirea corectă sau incorectă a informațiilor publicate în arhivă, orice preluare sau folosire abuzivă se va face cu asumarea propriei răspunderi asupra activității.

RO Hacked nu încurajează criminalitatea informatică de nici un fel iar informațiile publicate pe acest site au un scop strict educativ.

Nu aștepta să îți vezi website-ul în arhiva Ro Hacked, apelează la specialiști!

Dacă doriți ca astfel de situații să nu se mai întâmple, RO Hacked vă poate pune la dispoziție o echipă de specialiști în securitate cibernetică. Puteți lua legătura cu noi accesând pagina de contact.